2016-2017 Öğretim Yılı İçin Seçmeli Dersler Tercih İşlemleri

08.02.2016 649

llkokul 4 ile ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler, ilgi, istek ve yeteneklerini dikkate alarak gelecek yıl seçmek istedikleri seçmeli derslere ilişkin dilekçelerini 18 Şubat 2016 tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders seçimlerine sınıf öğretmenleri rehberlik yapacak

Seçmeli derslere ilişkin, ilkokul 4. sınıf öğrencileri ve velileri için sınıf  öğretmenleri rehberlik yapılacak. Web sitemizde seçmeli derslerle ilgili tanıtım videoları mevcuttur. Velilerimiz ve öğrencilerimiz seçmeli ders tanıtımlarını web sitemizden inceleyebilir, web sitemizin "okulumuz" başlığı altında Matbu formlar bölümünden "seçmeli ders dilekçe formunu" indirip kullanabilirler.

Bu imkanı olmayan velilerimiz ve öğrencilerimiz şube rehber öğretmenlerimizden ilgili formu talep edebilirler.

Velilerimiz çocuklarıyla birlikte seçmeli dersleri belirlerken okulun imkanlarını düşünerek değil talep ettikleri dersi düşünerek seçim yapmaları okul müdürlüğümüz için de bakanlığımız içinde önemli görülmektedir.

Velilerimize duyarlılıkları için teşekkür ederiz.